T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MERSİN / YENİŞEHİR - Yenişehir Çiftlik Şehit Eren Kızılgedik İlkokulu

eTwinning - | ESEP Okul Etiketi

11-01-2024Okulumuz Çiftlik Şehit Eren Kızılgedik İlkokulu ; başarılı bir şekilde yürütülen , hem Ulusal hem de Avrupa kalite etiketleri almaya hak kazanan eTwinning projeleri sebebiyle, ulusal destek servisince 2023-2024 eTwinning Okul Etiketi ile ödüllendirilmiştir. eTwinning alaninda yaptigi calismalarla fark yaratarak, okulumuza bu ödülü kazandirmakta emegi gecen ögretmen ve ögrencilerimizi tebrik ediyoruz.

eTwinning Okulları Avrupa düzeyinde eTwinning için rol modelleri olarak tanınırlar ve eylemin gelecekteki gelişimi için ilham verecek öncü okullardan oluşan bir ağ oluştururlar. Avrupa düzeyinde yüksek seviyede görünürlük elde ederler ve eTwinning Okulu Etiketlerini tanıtıcı ve bilgilendirici materyallerinde gösterebilirler. 

·    Aşağıdaki alanlarda lider olarak tanınırlar:

·  Dijital Uygulamalar

·  e-Güvenlik Uygulamaları

·  Pedagojiye Yenilikçi ve  Yaratıcı yaklaşımlar

·  Personelin Sürekli Mesleki Gelişiminin Teşvik Edilmesi

·  Personel ve Öğrencilerle Gerçekleştirilen İşbirlikçi Öğrenme Uygulamalarının Teşvik Edilmesi

 

 eTwinning Okulları, tüm okulların eTwinning'ten nasıl faydalanabilecekleri ile ilgili harika örneklerdir. eTwinning değerlerini ve pedagojisini tanıtmada aktif rol oynarlar, yerel toplulukları için birer referans noktasıdırlar ve diğer okullar için bir model teşkil ederler.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 11.01.2024 - Güncelleme: 11.01.2024 14:43 - Görüntülenme: 199
  Beğen | 11  kişi beğendi